06 204 211 40 | info@toren10.nl
Vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie

Je website geoptimaliseerd en vindbaar in de zoekmachines

v
Verhoog je naamsbekendheid
Meer bezoekers
Meer leads
SEO

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk voor ondernemers?

Herken je dit?

Ondernemerschap is prachtig. Je hebt de vrijheid in het bepalen van je eigen strategie, bij het indelen van je tijd en het uitdragen van je visie. Maar ondernemerschap is ook het aantrekken van betalende klanten. Zonder klanten geen inkomsten toch?

Wat je dan kunt doen is je zichtbaarheid vergroten. Online via de verschillende sociale kanalen. Offline via netwerkbijeenkomsten en beurzen. Allemaal tijdrovende zaken, waar je dan net weer geen tijd voor hebt of simpelweg geen kaas van gegeten hebt.

Maar heb je als ondernemer wel eens goed nagedacht over hoe je doelgroep eigenlijk naar informatie zoekt? Hoe ze oplossingen zoeken voor hun problemen. Problemen waarvoor ze jou eigenlijk nodig hebben. Want jij bent tenslotte specialist, of jij hebt het product dat je klant nodig heeft, toch?

Heb je wel eens nagedacht over waar die zoektocht begint? Hoe zou jij naar informatie zoeken? Waar begint jouw zoektocht naar informatie?

Juist, je gebruikt Google (of een andere zoekmachine natuurlijk) om je te oriënteren. Om te zoeken naar de persoon of de organisatie die jou kan helpen.

Vervolgens tik je de woorden in die relevant zijn aan je informatiebehoefte? Is dit één woord? Of gebruik je meerdere woorden? Of stel je zelfs een vraag? Wanneer krijg je het snelst een antwoord op je vraag? Hoeveel resultaten bekijk jezelf? Zoek je in de top tien of zoek je nog even verder? Ja, vaak vind je de beste oplossingen en antwoorden verder op in de resultaten van de zoekmachine.

Maar al die bedrijven hebben een groot probleem. Ze zijn niet goed vindbaar. Ze komen niet voor in de resultaten van Google. Dat is toch een gemiste kans?

Ben jij ook zo’n ondernemer? Biedt jouw organisatie ook de beste diensten, service of oplossingen, maar ben je ook niet vindbaar? Realiseer dan dat je kansen laat liggen. Zelfs al ben je overactief op Facebook, LinkedIn of Instagram, je klanten zoeken nog steeds naar betrouwbare informatie over jou of je bedrijf.

Daarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk….

Heb je ook problemen met de vindbaarheid van je website?

Zit je in hetzelfde schuitje en wil je graag hulp krijgen bij het inrichten van je website, dat kan natuurlijk. Eerlijk, het optimaliseren voor zoekmachines zit al in hele kleine dingen. Maar ook SEO vraagt even tijd en discipline. Wil je begeleiding, advies of een volledige rapportage ontvangen. Neem dan contact met me op?

Ik kan het volgende voor je doen:

 • Een zoekwoorden onderzoek, waarin je ontdekt waar mensen op zoeken,hoeveel er gemiddeld per maand op een specifiek woord gezocht wordt, wat de concurrentie is.
 • Een volledige website check waarbij direct alle fouten boven de tafel worden gehaald
 • Advies over hoe je pagina’s opbouwt en wat je zeker niet moet doen
 • Het bijhouden van de progressie die je belangrijkste zoekwoorden maken in de ranking van Google
 • Het rapporteren van de groei in bezoekers naar je website

90% van de websites is nog niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. De kans is groot dat je nu nog een voorsprong kunt nemen op de concurrentie.

Arjen Brouwer

Compleet optimalisatie traject

Met een compleet optimalisatie traject wordt de volledige website doorgelicht en onderhanden genomen. Wat kun je verwachten?

 • Een grondige zoekwoorden analyse
 • Een technische check om de website Google-proof te maken
 • Een analyse van de huidige bezoekers van de website
 • Nulmeting op de belangrijkste zoekwoorden
 • Aanpassingen en advies op de huidige teksten
 • Linkbuilding
 • Complete rapportage van het verkeer en het zoekwoorden onderzoek
 • Een adviesdocument
Een SEO traject aanvragen

Vanaf € 1050,-

Resultaten zoekmachine optimalisatie

Bewezen resultaten bij het correct toepassen van de goede zoekwoorden, het technisch optimaliseren en het verbeteren van de structuur.

 • 90% groei in organisch verkeer
 • geen afhankelijkheid meer van social media en andere betaalde middelen
 • vele top 10 noteringen
 • Nr. 1 noteringen
 • meer verkeer naar de workshops
 • Grotere naamsbekendheid

Onze focus lag altijd op het bereiken van onze doelgroep via onze facebook pagina. Ongeveer 90% van ons website verkeer kwam uit social media. Meer organisch verkeer bereiken doe je er niet zo maar even bij. Dit vraagt een goed uitgedacht SEO plan. Daarom kwamen wij in contact met Toren 10. We hebben eerst samen doelen bepaald en hebben we een zeer grondig key-word onderzoek ontvangen. Nu hadden we een concreet plan om met ons content team aan de slag te gaan. Daarnaast heeft Toren 10 heeft elke maand ons super goed geholpen met een duidelijke voortgangs rapportage. En wat onze samenwerking extra leuk maakt is dat we direct het resultaat zien van onze samenwerking zichtbaar zien in google analitycs. We zitten inmiddels op 65% meer zoekvolume per maand. Trekken dagelijks 70% meer bezoekers naar onze website via organische zoekopdrachten. Sommige blogs hebben zelfs al een nummer 1 ranking positie. Zonder een goed en gedegen plan van aanpak van Toren 10 was dit ons nooit gelukt.

Janneke & Amande Koeman

Foodsisters

Meer weten over zoekmachine optimalisatie

Maak een afspraak!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wie weet kan ik je helpen.

06-204 211 40
Brederostraat 35, 8023 AN Zwolle
arjen@toren10.nl